دیدار پرشور خانواده های معظم شهیدان، جانبازان، و ایثارگران استان قم (1389/07/28)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور خانواده های معظم شهیدان، جانبازان، و ایثارگران استان قم، اعتقاد به شهادت، و «ایمان به ایثار و معامله با خدا» را رمز اقتدار حقیقی ملت ایران خواندند و تأکید کردند: این ملت بزرگ، در پرتو این عوامل عزت آفرین، در مقابل زیاده خواهی های استکبار، همچنان مستحکم خواهد ایستاد.
رهبر انقلاب اسلامی در این اجتماع معنوی که با یاد افتخارآفرین شهیدان، معطر شده بود، «شهادت» را موضوعی بسیار عمیق دانستند و افزودند: اعتقاد به شهادت و باور به عظمت شهیدان، عمق معنویِ شخصیت و هویت یک ملت است.
ایشان، «ایمان، احساسات دینی و شجاعت مردم» و صبر و استقامت خانواده های والامقام شهدا را باعث حل شدن مسئله شهادت برای ملت ایران برشمردند و افزودند: باید در این نکته اساسی بیندیشیم که ملت ایران بدون برخورداری از ابزارهای پیچیده نظامی و امکانات وسیع تبلیغاتی، چگونه و به کدام علت در چشم ملتها، اینگونه «عزیز، پرجاذبه و مقتدر» گشته و در حوادث گوناگون جهان تأثیرگذار شده است؟
حضرت آیت الله خامنه ای، استقبال پرشور و گسترده ملت لبنان را از رئیس جمهور «ملت ایران»، موضوعی شایسته مطالعه و تحلیل خواندند و افزودند: اینگونه حقایق? Œ نشان دهنده جذابیت و عظمت ملت ایران در چشم دیگر ملتهاست.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن ( جمعه 89/7/30 :: ساعت 8:0 عصر )
اجتماع بسیار عظیم و پرشور علما، فضلا، اساتید، مدیران مدارس و طلاب حوزه علمیه قم (1389/07/29)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در اجتماع بسیار عظیم و پرشور علما، فضلا، اساتید، مدیران مدارس و طلاب حوزه علمیه قم در سخنان مهمی به تبیین ابعاد مختلف تحول و مدیریت تحول در حوزه ها پرداختند و با تشریح مغالطه هایی که درباره ارتباط متقابل حوزه های علمیه و نظام اسلامی وجود دارد، تاکتیکهای دشمنان اسلام را برای تضعیف نظام اسلامی و منزوی کردن حوزه ها و روحانیت بیان کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم علما، اساتید، فضلا و طلاب در شبستان امام خمینی (ره)، صحن صاحب الزمان – مسجداعظم وصحن اتابکی حر م حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، شهر مقدس قم رامرکز معرفتی دنیای اسلام خواندند و افزودند: قم،امروز هم، مانند دوران پس از حضور مبارک حضرت معصومه سلام الله علیها، پایگاه اصلی معارف اهل بیت (علیهم السلام) است و می تواند مانند قلبی فعال وپرتحرک خون «معرفت و بیداری و بصیرت» را درسراسر پیکر امت اسلامی جاری سازد.
ایشان تلاش و مجاهدت دهها هزار طلبه را در قم برای فراگیری و ترویج معارف اسلام، پدیده
بی نظیری دانستند و با اشاره به توجه «نگاه جهانی» به حوزه علمیه قم افزودند: قم هیچگاه به اندازه امروز در تحولات و سیاستهای بین المللی مؤثر نبوده و به علت همین موقعیت ممتاز، هیچگاه به اندازه امروز دوست و دشمن نداشته است.
حضرت آیت الله خامنه ای در همین بحث به مغالطه ای اشاره کردند که ورود حوزه علمیه به مسائل سیاسی و چالشی را باعث افزایش دشمنی ها و کاهش احترام به حوزه، معرفی و تبلیغ می کند.
رهبر انقلاب اسلامی در پاسخ به این مغالطه به تشریح این واقعیت پرداختند که هرگز هیچ مجموعه با ارزشی به علت انزوا و گوشه گیری و خنثی حرکت کردن، مورد احترام واقعی قرار نمی گیرد چرا که فقط موجودات زنده، فعال و منشأ اثر هستند که احترام حقیقی دوستان و حتی دشمنان را بر می انگیزند.
ایشان در ادامه استدلال برای رد مغالطU ‡ ای که انزوا و بی تحرکی حوزه علمیه قم را دنبال می کند حاشیه گزینی و انفعال حوزه علمیه قم را منجر به حذف تدریجی آن دانستند و خاطرنشان کردند: روحانیت شیعه در کلیت خود همواره در متن حوادث اجتماعی و سیاسی بوده است و به همین علت دارای عمق و نفوذی است که هیچ مجموعه روحانی اسلامی و غیراسلامی در جهان از آن برخوردار نیست.
رهبر انقلاب اسلامی دومین دلیل ضرورت تحرک و پویایی حوزه علمیه در مسائل سیاسی و جهانی را تقویت دین اسلام برشمردند و افزودند: روحانیت سرباز و خادم دین است و اگر منفعلانه حرکت کند قطعاً دین ضربه خواهد خورد و این مسئله با فلسفه وجودی روحانیت در تضاد است.
حضرت آیت الله خامنه ای، حضور روحانیت در صحنه را موجب تحریک دشمنی ها برشمردند اما افزودند: باید توجه کرد که این دشمنی ها در جمع بندی کلی، و در صورتی که ما زنده و آگاه باشیم فرصت آفرین است چرا که انگیزه تحرک نظری و غیرت پاسخگویی به شبهات را تقویت می کند و به شهادت نمونه های فراوان تاریخی، موجب ترویج و تعمیق معارف اسلامی می شود.
ایشان در استدلالی دیگر برای رد مغالطه لزوم دوری حوزه علمیه قم از سیاست ومسائل جهانی به این واقعیت اشاره کردند که این بی تحرکی و خنثی بودن، باعث متوقف شدن دشمن نمی شود بلکه او را به تعدی و خصومت بیشتر تشویق می کند.
سخنان رهبر انقلاب اسلامی در اجتماع بسیار عظیم علما، فضلا و طلاب قم با تبیین ضرورت هوشیاری در مقابل دو مفهوم غلط و انحرافی یعنی «حکومت آخوندی» و نیز «تقسیم روحانیت به آخوند حکومتی و غیرحکومتی» ادامه یافت.
ایشان در تشریح اهداف دشمنان اسلام و نظام در تبلیغ و پیگیری این دو مفهوم انحرافی تأکید کردند: آنها می خواهند نظام را از پشتوانه عظیم فکری، عقلی و استدلالی علما محروم کنند و به خیال خود روحانیت انقلابی و حاضر در صحنه را منزوی و بدنام سازند که باید با این اهداف، هوشیارانه مقابله کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای برای روشن شدن ابعاد تاکتیک دشمن در طرح این دو مفهوم انحرافی به تشریح نسبت متقابل روحانیت و نظام اسلامی پرداختند و تأکید کردند: نسبت حوزه های علمیه با نظام اسلامی، «حمایت و نصیحت» و «دفاع در کنار اصلاح» است.
ایشان در همین بحث، نسبت دادن حکومت آخوندی به جمهوری اسلامی را تهمت و دروغی آشکار دانستند و افزودند نظام اسلامی، حکومت دین و ارزشهای دینی است نه حکومت افراد روحانی.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: در نظام اسلامی، صرف روحانی بودن برای به دست گرفتن مسئولیتهای حکومتی کافی نیست چرا که «روحانی بودن» به تنهایی صلاحیت آور نیست همچنانکه موجب سلب صلاحیت هم نمی شود.
رهبر انقلاب اسلام ی تقسیم روحانیت به آخوند حکومتی و غیرحکومتی را غلطی فاحش دانستند و خاطرنشان کردند: رفتن به سمت حکومت ومسئولیتهای حکومتی مانند هر هدف دیگر اگر برای مسائل دنیوی و هوای نفس باشد مردود است اما اگر یک روحانی با اهداف معنوی و الهی، از نظام حمایت و یا مسئولیتهای حکومتی قبول کند این کار، از برترین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر و مصداق بارز مجاهدت فی سبیل الله است
سخنان مهم حضرت آیت الله خامنه ای، در این اجتماع عظیم با تبیین «دو مفهوم و حقیقت ارزش آفرین» یعنی «تکیه نظری و علمی نظام به حوزه های علمیه» و «عدم بی تفاوتی حوزه و روحانیت در قبال نظام» ادامU ‡ یافت.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن ( جمعه 89/7/30 :: ساعت 8:0 عصر )
پیام تسلیت رهبر معظّم انقلاب در پی درگذشت فرزند آیت الله حاج سید حسن طاهری خرم آبادی (1389/07/30)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت فرزند آیت الله آقای حاج سید حسن طاهری خرم آبادی را به وی تسلیت گفتند
متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
آیة الله آقای حاج سید حسن طاهری خرم آبادی دامت افاضاته
درگذشت تأسفبار فرزند گرامی آن جناب را صمیمانه تسلیت میگویم و از خداوند رحیم و حکیم نزول صبر و آرامش بر قلب جنابعالی و والده ی مکرمه اش و سایر بازماندگان را مسألت می کنم.
امید است بشارت الهی به صابران شامل حال شما گردد، انشاءالله.
سیّد علی خامنه ای
30/مهرماه/
استقبال با شکوه مردم قم از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای (1389/07/27)
شهر مقدس قم، در سالروز میلاد پربرکت امام رئوف، ثامن الحجج، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در دفاع از ارزشهای اسلامی و انقلابی یکپارچه قیام کرد و مردم مؤمن، انقلابی و خونگرم این شهر، با استقبال بسیار پرشکوه و وصف ناپذیر از رهبر معظم انقلاب اسلامی، روز پرافتخار دیگری را در تاریخ درخشان قم، رقم زدند.
براساس اعلام قبلی، قرار بود استقبال مردمی از حضرت آیت الله خامنه ای از میدان جهاد آغاز شود اما قشرهای مختلف مردم قم که در روزهای اخیر، بی صبرانه در انتظار دیدن ایشان بودند، از اولین ساعات طلوع خورشید، از چند کیلومتر مانده به ابتدای مسیر استقبال، صفهای به هم فشرده ای را برای استقبال از رهبر خویش تشکیل داده بودند.
سرانجام، خودرو حامل رهبر فرزانه انقلاب ساعت 20/9 دقیقه وارد مسیر استقبال شد و بانگ تکبیر اقیانوس خروشان مردم متدین و انقلابی قم، فضای این شهر مقدس را معطر کرد.
حضور انبوه و بیشمار مردم قم، شعارهای پرشور اسلامی – انقلابی و ابراز احساسات بسیار گرم و عمیق آنان به گونه ای بود که خودرو حامل حضرت آیت الله خامنه ای در همان ابتدای مسیر، در حلقه مهر و محبت و وفاداری مردم قم از حرکت باز ایستاد.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن ( چهارشنبه 89/7/28 :: ساعت 8:0 عصر )
اجتماع عظیم مردم قم (1389/07/27)
رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از استقبال با شکوه مردمی و زیارت حضرت معصومه (س) در اجتماع عظیم مردم در میدان آستانه شهر قم حضور یافتند و به ابراز احساسات گرم و صمیمانه آنان پاسخ گفتند.
حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار، قم را شهر «علم و جهاد و بصیرت» خواندند و با اشاره به شکل گیری این شهر براساس حرکت جهادی توأم با بصیرت افزودند: قم همچنانکه در طول تاریخ خود، پایگاه عظیم معارف اهل بیت علیهم السلام بوده است در دوران معاصر هم، به عنوان سرچشمه برترین معارف اسلامی و الهی، شرق و غرب دنیای اسلامی را از برکات «مجاهدت و بصیرت» علم? ?ی بزرگ خود بهره مند کرده است.
ایشان با یادآوری نقش حقیقتاً ماندگار مردم قم در مقطع حساس تاریخ معاصر ایران یعنی عاشورای سال 42 و قیام 15 خرداد افزودند: قمی ها در آن مقطع مهم، با حمایت امام خمینی، نهضت روحانیت را در جامعه جاری کردند همچنانکه در سال 56 نیز با بصیرت و هوشیاری، عمق توطئه پیچیده رژیم ستمشاهی را در اهانت به امام بزرگوار درک کردند و با نثار خون جوانان خود، پیشتاز گسترش نهضت اسلامی شدند و این شهر را به خاستگاه انقلاب بزرگ اسلامی تبدیل کردند.
رهبر انقلاب اسلامی، مردم قم را مردمی با اخلاص، صادق، پرصفا و برخوردار از بصیرتی مثال زدنی دانستند U ˆ افزودند: اگر بیداری مردم قم نبود طرحهای خطرناک دشمنان برای این شهر مهم، ناکام نمی ماند.
حضرت آیت الله خامنه ای شهر مقدس قم را در پرتو بیداری مردم و وجود حوزه پربرکت علمیه این شهر، پایگاه بصیرت و جهاد نامیدند و خاطرنشان کردند: مردم قم قدر حوزه و روحانیت را می دانند و در تمامی 32 سال اخیر، حضور پربرکت خود را در میدانهای دفاع از اسلام و انقلاب نشان داده اند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حضور مراجع بزرگ و پربصیرت حوزه علمیه قم از زمان مرحوم آیت الله حائری تا دوران مرحوم آیت الله بروجردی و نیز مراجع بزرگ دوران اخیر از جمله آیات عظام گلپایگانی – اراکی، مرعشی و بهجت افزودند: امروز هم بحمدالله مراجع بزرگ و فضلای برجسته ای در حوزه علمیه قم وجود دارند که این حوزه را مایه برکت و مظهر مجاهدت ساخته اند.
ایشان، شکل گیری انقلاب اسلامی از مذهبی ترین شهر کشور یعنی قم و نیز رهبری امام خمینی (ره) به عنوان یک فقیه و عالم عظیم الشأن را اثبات دینی بودن ماهیت و ذات انقلاب ملت ایران دانستند و افزودند: دشمنان انقلاب نیز با درک تأثیر دینی بودن انقلاب ایران، همه تلاش خود را برای ضربه زدن به این ماهیت سعادت بخش به کار گرفته اند.
حضرت آیت الله خامنه ای ضربه زدن به «دین» و «وفاداری مردم» را دو هدف اصلی زورگویا ن جهانی دانستند و خاطرنشان کردند: اگر عنصر دین نبود، ممکن بود مسئولان انقلاب با گرفتن برخی امتیازات، در مقابل دشمن کوتاه بیایند اما دین اسلام اجازه تسلیم در برابر ظالم را نمی دهد و عدالت و آزادی و معنویت و پیشرفت را به همراه می آورد، به همین علت، مسئولان نظام تاکنون در مقابل استکبار کوتاه نیامده اند و از این به بعد نیز، به برکت دین، به مقابله با دشمنان اسلام و انقلاب ادامه خواهند داد.
ایشان، با اشاره به توطئه های گوناگون جبهه استبداد بین الملل برای تضعیف و انکار حقایق دینی افزودند: ماجرای سلمان رشدی، برخی فیلم های ضد دینی غربی، کاریکاتورهای موU ?ن و قرآن سوزی از جمله تلاشهای ناکام دشمنان دین اسلام است ضمن اینکه در داخل کشور هم، دنباله روهای آنان با اشاعه بی بند و باری، اباحی گری، عرفانهای کاذب و حرکات مشابه درصدد سست کردن عقاید دینی مردم به ویژه نسل جوان هستند.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن ( چهارشنبه 89/7/28 :: ساعت 8:0 عصر )
دیدار کارگزاران فرهنگی و اجرایی حج (1389/07/17)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان و کارگزاران حج تأکید کردند: رفتار حجاج ایرانی باید مظهر همه ابعاد و تکالیف فردی – معنوی – عبادی – اجتماعی و سیاسی «فریضه عظیم و افتخارانگیز حج» باشد.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار که صبح امروز انجام شد حج سالم و کامل را چشمه جوشانی برای بهره مندی امت اسلام و جامعه بشری خواندند و افزودند: با توجه به مشکلات و دردهای درونی امت اسلام و واقعیات جامعه بین المللی، برگزاری کامل و صحیح حج، از هر زمان دیگری مهمتر و ضروری تر است.
ایشان با یادآوری تلاش مستمر دشمنان اس لام برای ایجاد احساس حقارت، انفعال و ناامیدی درونی ملتهای مسلمان، افزودند: حرکت عظیم، دستجمعی، صحیح و مسئولانه امت اسلامی در حج، می تواند احساس عزت، اقتدار و امید را به دنیای اسلامی باز گرداند.
حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به صف آرایی فرقه های مختلف «ضداسلامی و ضدحقیقت» در مقابل دین مبین اسلام افزودند: شرایط کنونی مانند جنگ احزاب است و تجلی وحدت و عظمت امت اسلامی در حج، می تواند روحیه جبهه دشمنان اسلام را در هم بشکند.
رهبر انقلاب اسلامی، تلاش بی وقفه و برنامه ریزی شده سلطه گران را برای پیدا کردن نقاط ضعف و نفوذ در دنیای اسلام، خاطرنشان کردن? ¯ و افزودند: آنها، به دقت به دنبال برجسته کردن نقاط اختلاف امت اسلامی هستند و «حج وحدت بخش مسلمانان»، این تلاشها را ناکام خواهد گذاشت.
حضرت آیت الله خامنه ای، وحدت را نیاز بسیار جدی دنیای اسلام برشمردند و افزودند: عوامل صهیونیستی و امریکایی، در کمین نشسته اند تا هرگاه مسلمانان به یکدیگر نزدیک شدند آنها را به بهانه های مختلفِ «مذهبی، قومی، تعصبات فرقه ای و بهانه های دیگر»، به جان یکدیگر بیاندازند.
رهبر انقلاب اسلامی، علنی شدن دشمنی دستگاه استکبار با اسلام را عاملی برای هوشیاری دنیای اسلام خواندند و هشدار دادند: ملتها و دولتهای اسلامی متوجه و مراقب شیطنت ها و توطئه ها تفرقه افکنانه دشمنان باشند چرا که در غیر این صورت، اسلام از دشمنان مستکبر ضربه خواهد خورد.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن ( یکشنبه 89/7/18 :: ساعت 8:0 عصر )
دیدار بیش از هزار نفر از نخبگان جوان (1389/07/14)
حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار بیش از هزار نفر از نخبگان جوان علمی، سرمایه گذاری در عرصه «علم و فناوری و نخبه پروری» را از اولویتهای اساسی برنامه ریزی توسعه مطلوب خواندند و تشکیل چرخه کامل و بهم پیوسته انواع دانش های مورد نیاز کشور را امری ضروری و زمینه ساز تحرک و پیشرفت پایان ناپذیر در همه رشته های علمی دانستند.
در این دیدار که صبح امروز برگزار شد ایشان، در نگاهی راهبردی، علم را تکیه گاه اصلی روند اقتدار مادی و معنوی کشور برشمردند و خاطرنشان کردند: جبران عقب ماندگی مزمن، تاریخی و تحمیلی کشو? ± در زمینه های علمی، نیازمند تلاش جدی و دوندگی بی وقفه هر ایرانی با شرف و همه مسئولان، نخبگان، دانشجویان و استادان است.
حضرت آیت الله خامنه ای، موفقیتهای درخشان علمی در ده سال اخیر را، نشان دهنده استعداد جوشان جوانان و باعث افزایش امیدواری به آینده دانستند و افزودند: باید امیدوارانه و بدون از دست دادن حتی یک لحظه، به تواناییهای خود تکیه کنیم و با جدیت و صمیمیت، به روند علمی کشور، شتاب دهیم.
رهبر انقلاب اسلامی، با یادآوری افتخار ایرانیان به پیشرفتهای علمی در زمینه های هسته ای، سلولهای بنیادی، نانو، فناوری زیست محیطی و دیگر عرصه ها، افزودند: براU Œ تکمیل و تعمیم این پیشرفتها به همه رشته ها، باید یک چرخه و منظومه علمی به هم پیوسته ایجاد کنیم.
ایشان، تشکیل چرخه علمی از انواع دانشهای مورد نیاز کشور را موجب هم افزایی علمی و شتاب متقابل رشته های مختلف علوم برشمردند و افزودند: پیشرفت های مقطعی، موردی و متکی به اشخاص و گروهها را باید به همه رشته ها، توسعه دهیم و جریانی عام و پایان ناپذیر از پیشرفت علم و فناوری را در همه عرصه ها بوجود آوریم.
حضرت آیت الله خامنه ای، دستیابی به این هدف بسیار مهم را نیازمند جهاد و مجاهدت بی وقفه علمی و توجه ویژه به نخبگان دانستند و افزودند: دانشگاهها، «محیط زیست، شناسایی و پرورش نخبگان و استعدادهای جوان» به شمار می آیند و بنیاد ملی نخبگان، رؤسای دانشگاهها و مسئولان مرتبط با مراکز آموزش عالی، از این منظر به دانشگاهها توجه ویژه ای داشته باشند.
رهبر انقلاب اسلامی، فراهم آوردن زمینه و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز نخبگان را مهمترین راه حمایت از آنان خواندند و خاطرنشان کردند: نخبگان به دنبال کار و تلاش و ژرف نگری و پیشرفت کشورند و باید زمینه مناسب حرکت را برای آنان فراهم کرد.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن ( یکشنبه 89/7/18 :: ساعت 8:0 عصر )
دیدار ائمه جمعه سراسر کشور (1389/07/06)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور، با تبیین جایگاه بسیار مهم و تأثیرگذار نماز جمعه در ابعاد مختلف فردی، اجتماعی، سیاسی، دینی و بین المللی تأکید کردند: مهمترین وظایف ائمه جمعه، توجه بیش از پیش به این جایگاه والا، آگاهی از واقعیتهای روز جامعه، غافل نشدن از طراحی های دشمن، ارتباط نزدیک و صمیمی با جوانان و استفاده از ابتکار و تواناییهای آنان است.
رهبر انقلاب اسلامی در بیان جایگاه والای نماز جمعه، به ویژگیهای منحصر به فرد نماز جمعه از جمله تکرار هفتگی آن اشاره کردند و افزودند: نماز جمعه همچون نشانه های راهنما است که هر جمعه در مقابل دیدگان آحاد مردم قرار می گیرد و به آنان مسیر صحیح حرکت را نشان می دهد.
حضرت آیت الله خامنه ای شرایط فقهی اقامه نماز جمعه، جایگزینی خطبه های نماز جمعه به جای دو رکعت نماز، نحوه بیان خطبه ها به وسیله امام جمعه و مضمون خطبه ها را از جمله ویژگیهای نماز جمعه و جایگاه بسیار برجسته آن برشمردند و خاطرنشان کردند: در چنین جایگاهی، قطعاً حرکات، سخنان، اشارات و حتی سکوت امام جمعه می تواند الهام بخش باشد، بنابراین از جمله وظایف مهم ائمه جمعه، حفاظت از این جایگاه و مراقبت مضاعف از خود است.
رهبر انقلاب اسلامی، ذکر کثیر را از دیگر ویژگیهای نماز جمعه دانستند و افزودند: برکات نماز جمعه منحصر در امام جمعه و نمازگزاران نیست بلکه این تفضلات الهی در طول هفته، در میان جامعه و مردم سرریز می شود که این، همان ذکر کثیر نماز جمعه است.
حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین آثار ذکر کثیر در جامعه، یکی از نتایج آن را استحکام ایمان و نهراسیدن از دشمنان برشمردند و تأکید کردند: کسانی که از برکات ذکر کثیر بهره مند می شوند، هیاهوها و تهدیدهای دشمنان، برای آنان ترس آفرین و غیرمنتظره نخواهد بود زیرا ظالمان و مستکبران که براساس رویه زیاده طلبی خود هموا? ?ه به دنبال در انحصار گرفتن و بلعیدن همه امکانات و ذخایر مادی کشورها هستند، فریاد عدالت طلبی و آزادی انسانها و دفاع از مظلوم را هیچگاه برنمی تابند.
ایشان افزودند: مستکبران و زیاده طلبان دنیا برخلاف شعارهایشان، تمام قدرت و ثروت را برای عده ای معدود و اطرافیان خود می خواهند که نمونه بارز آن مقایسه وضعیت زندگی مردم عادی با حاکمان، در امریکا است.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن ( سه شنبه 89/7/6 :: ساعت 8:0 عصر )