انتصاب آقای حاج شیخ ابوالقاسم یعقوبی به امامت جمعه بجنورد (1391/04/29)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت الاسلام آقای حاج شیخ ابوالقاسم یعقوبی را به امامت جمعه شهر بجنورد منصوب کردند.
متن حکم به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای حاج شیخ ابوالقاسم یعقوبی دامت توفیقاته
اکنون که جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ حبیب الله مهمان نواز دامت برکاته پس از دوره ای طولانی خدمات تحسین برانگیز و ارزشمند به فرهنگ دینی مردم منطقه و ارتقاء ارزشهای انقلابی و اسلامی در آن سامان، بخاطر ضعف جسمانی مسئولیت امامت جمعه را واگذار کرده اند، جنابعال ی را که به زیور علم و عمل آراسته و از سوابق قابل تقدیری در مسئولیت ها برخوردارید به امامت جمعه شهر بجنورد منصوب می کنم.
ظرفیت های بالای دینی و معنوی منطقه که همیشه موجب پرورش عالمان و شخصیت هائی در دوره های مختلف بوده است، اقتضاء میکند با توجه به استعدادها و توانمندی های موجود در آن و با تکیه بر جوانان متدین و انقلابی آن سامان، برنامه های مفید برای اعتلای هر چه بیشتر فرهنگ و معارف اسلامی و وحدت بین اقشار و گروهها تهیه شده و به اجراء درآید. مردم متدیّن و دلسوز و انقلابی بجنورد و علماء و زبدگان معارف اسلامی و سایر نخبگان و مسئولان دستگاهها و نهادها قطعاً شما را در این امر مهم یاری خواهند کرد ان شاءالله.
از خداوند متعال تأییدات الهی را برای جنابعالی و سعادت و سرانجام نیکو برای مردم آن سامان مسألت میکنم.
والسّلام علیکم و رحمه الله
سیّدعلی خامنه ای
28/تیرماه/1391
انتصاب حجة الاسلام و المسلمین حاج شیخ محسن اراکی به دبیرکلی مجمع تقریب مذاهب اسلامی (1391/04/24)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی جناب حجة الاسلام والمسلمین آقای محسن اراکی را به سمت دبیرکلی مجمع تقریب مذاهب اسلامی منصوب و جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای محمدعلی تسخیری را نیز به عنوان مشاور عالی رهبری در امور جهان اسلام منصوب کردند.
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی برای حجة الاسلام و المسلمین آقای اراکی به این شرح است :
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجة الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ محسن اراکی دامت توفیقاته
اکنون که جناب حجة الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ محمد علی تسخیری پس از یک دهه تلاش تحسین برانگیز از سمت دبیرکلی مجمع تقریب مذاهب اسلامی استعفا کرده اند و با توجه به پیشنهاد شورای عالی مجمع، جناب عالی را که بحمدالله برخوردار از تجارب علمی و عملی فراوان هستید به دبیرکلی مجمع تقریب مذاهب اسلامی منصوب میکنم.
در شرایطی که بیداری اسلامی و تحولات خیره کننده ی پس از آن، جهان اسلام را در یکی از حساس ترین مقاطع تاریخ قرار داده، وحدت امت اسلامی و تقریب مذاهب اسلامی محوری اساسی برای تحصیل و حفظ پیروزی های این حرکت مبارک است.
از سوی دیگر دشمنان اسلام و امپراطوران کفر و نفاق به رهبری امریکا و اسرائیل می خواهند معا دله جهاد و مقاومت را تبدیل به طرح تکفیر و ترور فرزندان اسلام نموده و در یک کلام جنگ شیعه ـ سنی را به مثابه ی دل مشغولی ملتهای مسلمان، بر جهان اسلام تحمیل کنند و به خیال خود از این راه بر تمامی مقدرات مادی و معنوی جهان اسلام مسلط شوند.
از مجمع تقریب مذاهب اسلامی در این برهه خطیر و حساس انتظار می رود با بهره گیری از تجربیات ارزشمند گذشته و نیز خلاقیت و ابتکارات مورد نیاز شرایط کنونی،با همکاری و همدلی نخبگان جهان اسلام بویژه اندیشمندان حوزه و دانشگاه «دیپلماسی وحدت اسلامی» را راهبرد خود قرار داده و پایه گذاری تشکیل امت واحد اسلامی را در مقابل اردوگاه استکبار به عنوان چشم انداز آینده ترسیم نماید.
از خداوند متعال توفیقات جنابعالی و دیگر همکارانتان را مسئلت دارم.
سیّدعلی خامنه ای
20/تیر ماه/1391
رهبر انقلاب همچنین ضمن تشکر از یک دهه تلاش تحسین برانگیز و خدمات بی شائبه جناب حجة الاسلام والمسلمین آقای محمدعلی تسخیری ایشان را به عنوان مشاور عالی خود در امور جهان اسلام منصوب کردند.
دیدار شرکت کنندگان در اجلاس بین المللی زنان و بیداری اسلامی (1391/04/21)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(چهارشنبه) در دیدار بیش از هزار نفر از زنان نخبه، فرهیخته و مجاهد دنیای اسلام، نقش زنان را در حرکت عظیم بیداری اسلامی بی بدیل خواندند و با اشاره به تجربه بسیار پربرکت حضور زنان ایران در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی تأکید کردند: تداوم،تقویت و گسترش حضور زنان در حرکت مبارک بیداری اسلامی بی تردید، پیروزیهای فراوانی را برای ملتهای مسلمان به دنبال خواهد آورد.
ایشان، اجتماع زنان فرهیخته و مسلمان 85 کشور جهان را در اجلاس بین المللی زنان و بیداری اسلامی، فرصتی بسیار مهم برای شناخت بیشتر زنان دنیای اسلام از یکدیگر دانستند و افزودند: آشنایی و تعامل ایجاد شده در این اجلاس را مقدمه ای برای ایجاد حرکتی مؤثر و ماندگار در روند احیای هویت و شخصیت زنان مسلمان قرار دهید.
رهبر انقلاب با اشاره به تلاش 100 ساله، پیچیده و همه جانبه غرب برای دور کردن زنان مسلمان از هویت اسلامی تأکید کردند: تلاش بانوان نخبه جهان اسلام برای احیای این هویت، بزرگترین خدمت به امت اسلامی است چرا که احساس هویت، آگاهی و بصیرت زنان مسلمان، تأثیری شگرف و مضاعف بر جریان بیداری اسلامی و عزت و کرامت امت اسلام خواهد داشت.
حضرت آیت الله خامنه ای، نگاه غرب به «زن» را نگاهی اهانت آمیز دانستند و خاطرنشان کردند: غربی ها، در عمق فرهنگ خود، زن را کالا و وسیله ای برای تمتع مرد می دانند و همه ابزارها و امکانات خود را برای تحقق این هدف بکار گرفته اند اما در حرکتی مزورانه بر این نگاه منحط، ناقص و گمراه کننده، نام آزادی گذاشته اند همچنانکه بر جنایاتی نظیر قتل و غارت ملتها، چپاول ثروتهای کشورها و لشکرکشی و تحمیل جنگ نیز نامهای فریبنده ای مثل آزادی طلبی، حقوق بشر و دمکراسی می گذارند.
رهبر انقلاب اسلامی نگاه اسلام به زن را در نقطه مقابل نگاه غرب به این مقوله برشمردند و تأکید کردند: اسلام به زن نگاهی عزت بخش، کرامت آفرین و رشد دهنده دارد و برای زن هویت و شخصیتی مستقل قائل است.
حضرت آیت الله خامنه ای با استناد به تجربه موفق حضور زنان فرهیخته و مؤمن ایرانی در عرصه های مختلف علمی، سیاسی و مدیریتی افزودند: زن در محیط اسلامی، رشد علمی شخصیتی خلاقی، سیاسی می یابد و در اساسی ترین مسائل اجتماعی در صفوف مقدم قرار دارد اما همچنان «زن» باقی می ماند و به این مسئله افتخار می کند.
ایشان، متلاشی شدن خانواده ها در غرب و افزایش فرزندان بی هویت را از جمله نتایج نگاه فرهنگ غربی به زن دانستند و افزودند: غرب از همین نقطه، سخت ترین ضربات را خواهد خورد و در روند تدریجی بروز پیامدهای حوادث اجتماعی، دچار فروپاشی خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای، زن و مرد را در نگاه اسلام دارای خصوصیات مشترک انسانی برشمردند و افزودند: زن و مرد هر کدام براساس خصوصیات جسمانی خود، در ادامه آفرینش، رشد و تعالی انسان و حرکت تاریخ نقش خاصی به عهده دارند که در این میان نقش زن یعنی تداوم بخشیدن به نسل انسان، از نقش مرد مهمتر است.
ایشان افزودند: ضوابط اسلام درباره خانواده و محدودیتهای روابط جنسی را باید از این دید، مطالعه و درک کرد.
رهبر انقلاب اسلامی، روشن کردن و برجسته ساختن نقش زن از نگاه ا سلامی را مهمترین مسئولیت زنان نخبه و فرهیخته دنیای اسلام دانستند و با استناد به نقش اساسی زنان در تحولات 33 سال اخیر ایران افزودند: نقش زنان در تحولات اجتماعی، انقلابها و حرکت بیداری اسلامی نیز، نقشی تعیین کننده است چرا که هرجا زنان در یک حرکت اجتماعی حضوری آگاهانه می یابند، پیشرفت و پیروزی آن حرکت تضمین شده است و این واقعیت ادامه و تقویت حضور زنان در تحولات مصر، لیبی، بحرین، یمن و دیگر نقاط دنیای اسلام را کاملاً ضروری می سازد.
حضرت آیت الله خامنه ای بیداری اسلامی را حرکتی عجیب و بی نظیر برشمردند و تأکید کردند: این حرکت به شرط آسیب شناسی صحیح و مقابله با خطرات و آفتها، می تواند مسیر کنونی تاریخ را عوض کند.
رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از انقلاب ملتهای مسلمان در شمال افریقا و دیگر مناطق جریان بیداری اسلامی افزودند: مستکبران و در رأس آنها امریکا و صهیونیزم که در مقابل این حرکت عظیم، غافلگیر شده اند با همه وجود سعی می کنند این حرکت را مهار و بر آن موج سواری کنند.
ایشان کم کردن انگیزه های ملتها برای تداوم حضور در صحنه، و سرگرم کردن قشرهای مختلف مردم کشورهای منطقه به مسائل فریبنده یا اختلاف انگیز را از جمله روشهای دنیای استکبار برای مهار بیداری اسلامی برشمردند و تأکید کردند: اگر ملتهای مسلمان در مقابل این توطئه مقاومت کنند و همچناÙ † در صحنه حضور داشته باشند پیروزی آنها بر دنیای استکبار قطعی است چرا که قدرت شمشیر همه مستکبران در مقابل حضور و ایمان ملتها، کُند و ناکارآمد است.
رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به توطئه ها و اقدامات بی وقفه اما شکست خورده دشمنان اسلام و ایران در 33 سال اخیر افزودند: غربی ها این روزها درباره تحریم ایران جنجال آفرینی می کنند اما نمی فهمند که خودشان ملت ایران را به واسطه تحریم های 30 سال اخیر در مقابل هر تحریمی واکسینه کرده اند.
حضرت آیت الله خامنه ای، افزودند: ملت ایران در سه دهه اخیر با جان،مال و عزیزان خود در مقابل همه توطئه ها و تحریم ها ایستاده و پیشرفت کرده است به گونه ای که ما امروز نسبت به 30 سال قبل، 100 برابر قوی تر هستیم.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پیشرفتهای کشور در زمینه های مختلف، خطاب به زنان فرهیخته و نخبه دنیای اسلام افزودند: امروز زن مسلمان ایرانی، سرافراز و عزتمند در همه عرصه های پیشرفت حضور دارد و زنان تحصیلکرده و نخبه این کشور، جزو مؤمن ترین و انقلابی ترین زنان ایرانی هستند و غرب با هزاران وسیله تبلیغاتی و بمباران خبری تلاش می کند این واقعیت را دیگرگون جلوه دهد.
حضرت آیت الله خامنه ای، با یادآوری تلاشهای ناکام غرب برای منصرف کردن جمهوری اسلامی از حمایت از ملت فلسطین تأکید کردند: ما فارغ از مباحث انحرافی نظیر شیعه و سنی در کنار همه برادران مسلمان خود ایستاده ایم.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: ملت ایران و جمهوری اسلامی به لطف الهی در کنار ملت فلسطین، همه ملتهای بیدار شده و انقلاب کرده، و همه کسانی که با امریکا و صهیونیزم مواجهه می کنند ایستاده اند و از آنها دفاع می کنند و در این مورد ملاحظه هیچ کس و هیچ قدرتی را نخواهند کرد.
در این دیدار همچنین خانم حجازی دبیر همایش بین المللی زنان و بیداری اسلامی با اشاره به حضور 1200 نفر از بانوان فرهیخته و فعال در عرصه های مختلف از 85 کشور جهان، در این همایش، گزارشی از مباحث مطرح شده در همایش بین المللی زنان و بیداری اسلامی و کمیسیونهای تخصصی آن ارائه کرد.
آقای دکتر ولایتی دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی نیز در سخنانی با اشاره به برگزاری چهار همایش بین المللی درخصوص بیداری اسلامی، از سال گذشته تاکنون گفت: مجمع جهانی بیداری اسلامی تلاش دارد تا با برگزاری این همایش ها، گفتمان بیداری اسلامی را نهادینه و بارور کند.
در ابتدای این دیدار تعدادی از شرکت کنندگان در اجلاس بین المللی زنان و بیداری اسلامی از کشورهای مختلف به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
خانمها:
هنا محیی صابر الشلبی – آزاده فلسطینی؛
دکتر نجل ی محمد کامل – عضو هیأت علمی دانشگاه از مصر؛
هاجر عبدالکافی– دکترای حقوق و زندانی سیاسی از تونس؛
حوریه محمد احمد – فعال سیاسی و مذهبی در یمن؛
انسجام عبدالزهره جواد – فعال فرهنگی و رسانه ای در عراق
وجدان میلاد – عضو هیأت علمی دانشگاه الزیتونیه از لیبی؛
مادر شهید علی شیخ، نوجوان 14 ساله بحرینی؛
بتول الموسوی – فرزند شهید سیدعباس موسوی از لبنان؛بر این نکات تاکید کردند:
- تاثیر پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بیداری اسلامی منطقه
- نقش و جایگاه برجسته زنان در قیامهای اسلامی منطقه
- ضرورت وحدت کشورهای عربی و اسلامی بر مبنای اسلاÙ …
- اهمیت تبادل تجربیات و دیدگاههای زنان مسلمان
- مقابله با توطئه غرب برای تحریف فرهنگ و هویت اسلامی
- الگو گیری زنان انقلابی از حرکت امام حسین (ع) و استقامت حضرت زینب(س)
دیدار هیاتهای اعزامی از جانب رهبر انقلاب با جانبازان (1391/04/04)
در سالروز ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز، صبح امروز (یکشنبه) شش هیات از جانب رهبر معظم انقلاب اسلامی در تهران و مشهد با حضور در منازل تعدادی از جانبازان از رشادت، صبر و استقامت ایثارگران تجلیل کردند.
حجج اسلام و المسلمین آقایان علم الهدی، تقوی، رحیمیان، قمی، حاج علی اکبری و ابراهیمی به نمایندگی از حضرت آیت الله خامنه ای، ضمن گفتگو با جانبازان و کسب اطلاع از نحوه زندگی، درمان، کار و مشکلات آنان، از ایثارگری و فداکاری جانبازان سرافراز دفاع مقدس قدردانی و تشکر کردند.
دیدار مسئولان عالی دستگاه قضا با رهبر معظم انقلاب اسلامی (1391/04/07)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس، مسئولان عالی و قضات قوه قضاییه، ارتقاء دستگاه قضایی بمنظور تحقق عدالت قضایی در جامعه را مهمترین هدف برشمردند و ضمن تبیین برخی نکات مهم برای رسیدن به این هدف، همکاری همه دستگاهها بویژه قوای سه گانه را در شرایط کنونی فریضه و لازم دانستند و تأکید کردند: دولت، مجلس و قوه قضاییه، همه در جبهه واحد دفاع از اسلام، ملت ایران و استقلال و هویت کشور در مقابل تلاش همه جانبه قدرتهای استکباری، قرار دارند و باید با پرهیز از مسائل حاشیه ای و اختلافی، به یکدیگر کمک کنند.
در این دیدار که در تالار اماکن متبرکه آستان قدس رضوی در مشهد مقدس و در سالروز شهادت آیت الله بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب اسلامی در هفتم تیر سال 1360، برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامی ضمن تجلیل از شهید بهشتی و شهدای هفتم تیر، ارتقای قوه قضاییه و تحقق عدالت قضایی مورد نظر نظام اسلامی را زمینه ساز حل شدن بسیاری از مشکلات و برچیده شدن مفاسد دانستند و افزودند: با توجه به ظرفیت های موجود در کشور، قطعاً می توان با تلاش و ابتکار و بکارگیری ظرفیت ها، به هدف بزرگ ارتقای دستگاه قضایی رسید.
حضرت آیت الله خامنه ای، در تشریح زیر ساخت های مورد نی از برای ارتقای قوه قضاییه، خاطرنشان کردند: تدوین برنامه ای جامع، کامل، دقیق و همه جانبه، یکی از اساسی ترین کارها برای ارتقای این قوه است.
ایشان تأکید کردند: تدوین برنامه جامع، کار بسیار مهمی است اما مهمتر از آن، اجرایی و عملیاتی شدن این برنامه جامع و حرکت شتابنده برای اجرا آن است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: منظور از حرکت شتابنده، شتاب زدگی در حرکت نیست، بنابراین باید با حوصله و دقت اما بدون تأخیر، این کار انجام شود.
رهبر انقلاب اسلامی، اتقان احکام قضایی را یکی دیگر از پیش نیازهای ارتقای قوه قضاییه برشمردند و خاطرنشان کردند: احکام قضایی باید از آنچنان استحکام محتوایی برخوردار باشند که اگر در معرض نظر متخصصان امور فقهی و حقوقی قرار گیرند، قاضی صادر کننده آن، هیچ دغدغه ای نداشته باشد.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: تصمیم برای اتقان احکام دادگاهها باید در قوه قضاییه فراگیر شود زیرا نقض مکرر احکام دادگاههای بدوی نشان دهنده نقض محتوایی و شکلی احکام است.
ایشان همچنین با تأکید بر لزوم کاهش توسل به زندان در مجازاتها، به عنوان یک سیاست جاری در قوه قضاییه، خاطرنشان کردند: باید تا آنجا که ممکن است، مجازات زندان به حداقل برسد زیرا زندان یک پدیده نامطلوب است و تبعات گسترده ای برای زندانی ان، خانواده های آنان و حتی محیط کار افراد دارد.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن ( پنج شنبه 91/4/8 :: ساعت 4:0 صبح )