دیدار وزیر کشور و جمعی از فرماندهان و مسؤولان نیروی انتظامی (1390/02/04)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد ازظهر امروز در دیدار وزیر کشور و جمعی از فرماندهان و مسؤولان نیروی انتظامی، تأمین امنیت بویژه امنیت اخلاقی و روانی جامعه را یکی از مهمترین وظایف نیروی انتظامی دانستند و با اشاره به مسؤولیت سنگین رسانه ها، مطبوعات، گروهها و افراد تأثیرگذار برای حفظ آرامش روانی مردم، تاکید کردند شرایط کنونی کشور بسیار آرام و مناسب و روحیه مردم هم مستحکم است بنابراین مسؤولان، نخبگان سیاسی و فرهنگی و فعالان مطبوعات و رسانه های مجازی نباید بگونه ای سخن بگویند و یا مطلبی منتشر کنند که الÙ ?اینبود آرامش و دو دستگی در کشور شود زیرا این موضوع، خلاف واقع است.
ایشان با اشاره به سخنان روز گذشته خود درخصوص برخی مسائل روز، افزودند: متأسفانه برخوردی که برخی روزنامه ها با این سخنان کردند، بجای القای آرامش در کشور، القای دوگانگی و دعوا را می کرد.
رهبر انقلاب اسلامی خطاب به صاحبان قلم و تریبون خاطرنشان کردند: نباید به گونه ای صحبت و یا مطلبی نوشته شود که القای تنش و درگیری در جامعه باشد زیرا این موضوع، خلاف شرایط کنونی کشور است.
حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری برخی اختلاف نظرها میان مسؤولان و فعالان سیاسی در دوران امام (ره) افزودند: امامبزرگوار در آن دوران بارها خطاب به مسؤولان می فرمودند «در جلسات هرچه می خواهید بگویید اما آن را به جامعه نکشانید زیرا مردم گناهی ندارند.»
ایشان با اشاره به تلاش رسانه های بیگانه برای بزرگنمایی برخی اختلاف نظرها، تأکید کردند: نباید از گفته ها و یا نوشته های ما برداشت اختلاف شود و اگر هم اختلاف نظری است نباید جلوی مردم اخم کرد و بهانه به دست رسانه های بیگانه داد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به روحیه بسیار خوب و مستحکم مردم افزودند: آرامش موجود در جامعه و حرکت محکم و آگاهانه مردم به سمت آرمانها چیزی جز لطف و عنایت و قدرت خداوند متعال نیست و باید ا یننعمت را قدر دانست.
حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگر ی از سخنان خود با قدردانی از زحمات و تلاشهای فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی در تعطیلات سال نو و همچنین در طول سال گذشته خاطرنشان کردند: مردم این تلاشها و خدمات را می بینند و قدردان آن نیز هستند.
ایشان یکی از مهمترین وظایف نیروی انتظامی را ایجاد امنیت در جامعه بویژه امنیت اخلاقی و روانی برشمردند و افزودند: امنیت اخلاقی در جامعه به معنای آن است که مردم دغدغه ای درخصوص احتمال انحراف اخلاقی فرزندان خود در جامعه نداشته باشند.
رهبر انقلاب اسلامی یکی از ضروریات برقراری امنیت اخلاقی در جامعه راایجاد مصونیت در درون نیروی انتظامی دانستند و تأکید کردند: این مصونیت درونی جز با چنگ زدن به ریسمان توفیق و فضل الهی به دست نمی آید.
حضرت آیت الله خامنه ای وضعیت نیروی انتظامی را نسبت به گذشته بسیار رو به جلو ارزیابی کردند و افزودند: فرماندهان و مسؤولان نیرو نباید به حد کنونی قانع باشند بلکه باید برای رسیدن به قله، همت کنند.
ایشان همچنین از هماهنگی موجود میان وزارت کشور و نیروی انتظامی اظهار رضایت کردند و خواستار تقویت بیش از بیش این هماهنگی و ارتباط شدند.
در این دیدار سردار سرتیپ احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی در گزارشی گفت: تحقق پلیس شای ستهو بایسته نظام اسلامی و دستیابی به قدرت نرم و فراگیر و پایدار با استفاده از علم، عقل و تدبیر از جمله اهداف مورد نظر در نیروی انتظامی است.
وی همچنین با اشاره به پیچیدگی مسائل و روابط اجتماعی و تحول در حوزه ارتباطات خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی با دستاوردهای خوب خود در حوزه فناوریهای نوین و با تغییر در ساختارها، ابزارها، رویکردها و کارکردها، به دنبال تحقق امنیت فراگیر و پایدار در همه حوزه ها است.
در ابتدای این دیدار نماز جماعت ظهر و عصر به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامهای خطاب به وزیر اطلاعات فرمودند: «از شما میخواهم بیش از پیش در انجام مأموریتهای مهم داخلی و خارجی وزارت اطلاعات اهتمام به خرج دهید.» متن کامل، به شرح زیر است:
بسمالله الرحمن الرحیم
حجةالاسلام جناب آقای مصلحی دام توفیقه
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن ( شنبه 90/2/3 :: ساعت 12:25 عصر )
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسؤولان و محققان مرکز اسناد انقلاب اسلامی، تدوین و نگارش تاریخ دقیق و صحیح انقلاب اسلامی را به لحاظ امواج تأثیرگذار و الهام بخش آن، بسیار مهم و ضروری خواندند و تأکید کردند: در نگارش تاریخ انقلاب اسلامی، ارتقای کیفیت و توجه به میلیونها مخاطب نسل جوان که اطلاع دقیقی از انقلاب اسلامی و مسائل مربوط به آن را ندارند، باید در اولویت اول قرار گیرد.
ایشان مقوله تاریخ را از نظر پر کردن خلاء تجربه در مخاطب بویژه نسل جوان بسیار مهم دانستند و افزودند: نگارش صحیح تاریخ موجب کسب تجربه برای مردم و بالا بردن آگاهی ها در جامعه خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مسائل مربوط به انقلاب مشروطه به عنوان یک نمونه از حوادث تاریخ معاصر که زمینه های تجربه اندوزی فراوانی دارد، خاطرنشان کردند: علت بروز انقلاب مشروطه همانند انقلاب اسلامی ایران، فکرها، ایده ها، آرمانها و خواستهای مردم بود که با رهبری روحانیت و با نثار جان خود به میدان آمدند اما متأسفانه این انقلاب بوسیله انگلیس به انحراف کشانده شد و بعد از پانزده سال از آن، دوران حکومت دیکتاتوری سیاه و وابسته رضاخان آغاز شد.
حضرت آیت الله خامنه ای ریشه حوادث تلخ دوران محمدرضا پهلوی را نیز در دوره مشروطه و به انحراف کشانده شدن انقلاب مردم دانستند و تأکید کردند: اگرچه جنس انقلاب مشروطه همانند انقلاب اسلامی بود اما ابعاد انقلاب اسلامی ایران بسیار فراتر و عمیق تر از آن است.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسن ( شنبه 90/2/3 :: ساعت 12:24 عصر )